KARABÜK / SAFRANBOLU - Karabük Safranbolu Borsa İstanbul Güzel Sanatlar Lisesi

(370) 725-2160
(370) 712-7349
Adres
BARIŞ MAH. İLİM SK. SAFRANBOLU BORSA İSTANBUL GÜZEL SANATLAR LISESI SİTESİ C BLOK MÜZİK BÖLÜMÜ NO: 3/6 SAFRANBOLU / KARABÜK
“Sanat Eğitimi ve öğretiminde model okul olmaktır.”
Misyon
"Çağdaş Türkiye" idealine ulaşmayı hedefleyen, özgüveni yüksek, çağın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek, Cumhuriyetimizin değerlerine bağlı, çevreye duyarlı bireyler yetiştirmektir.
DERS BAŞLAMA SAATİ:08:30 DERS BİTİŞ SAATİ:15:50
ingilizce
Dolmuş ve Toplu Taşıma Araçları
Öğrenci Servisleri vardır.
İlçe
İl merkezine 5 km. İlçe Merkeze: 3 km
Kontenjan Bilgileri
30 Müzik Bölümüne , 30 Resim bölümüne olmak üzere heryıl 60 öğrenci Yetenek Sınavı ile okulumuza kayıt yapılmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulumuz Yetenek Sınavı ile öğrenci almaktadır. Mezuniyet ortalamasının %30 u, Yetenek Sınavının %70 i alınarak başarı sırası oluşrurularak öğrenci alınmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuz TYT sınavına giren öğrencilerimiz 150 barajını aşmaktadırlar.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Yetenek Sınavlarına öğrenci hazırladığımız için öğrencilerimiz AYT sınavına girmemektedirler.
Sportif Etkinlikler
Futbol, voleybol, basketbol sahalarımız mevcuttur. Kız Futsal takımımız, masa tenisi, santranç, bilardo, kros, jimlastik yarışmalarına katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Müzik ve resim alanında bilimsel etkinlikler, konferanslar, seminerler, sergi ve canlı performanslar, koro ve orkestra konserleri yapılmaktadır.
Okulumuzda Tubitak, Ulusal Ajans ve yerel proje çalışmaları yapılmaktadır.
Avrupa Birliği Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
1 İdari Bina- 1 Resim Bölümü Binası- 1 Müzik Bölümü Binası- 1 Kültür Dersleri Binası (Şuan Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi geçiçi olarak binamızı kullanmaktadır)- 1 Erkek Öğrenci Pansiyonu 1 Kız Öğrenci Pansiyonu olmak üzere 6 adet binamız vardır.